Text

Blikkenslager i Oslo og Akershus -
fokus på utvendig arbeid

Vi er en blikkenslager som fokuserer på utvendlige arbeider. I tillegg er vi et tradisjonelt blikkenslagerfirma som tar på oss mindre ventilasjonsprosjekter.

Rawhtml
Text

Våre blikkenslagere har god kompetanse på både nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Våre blikkenslagere arbeider ca 65% av tiden for hovedentreprenører, og resterende 35% for private og offentlige tiltakshavere. Vi er en seriøs blikkenslager for kunder i Oslo og Akershus som holder høy kvalitet på våre tjenester.


På jakter etter en blikkenslager i Oslo og Akershus som holder svært høy kvalitet på sine tjenester? Kontakt Sigfred Bentzen & Sønn AS.


Blikkenslager med eget blikkenslagerverksted

Vi er en blikkenslagerbedrift som jobber med kunder i Oslo og Akershus. Vi består pr. idag av 23 ansatte, hvorav 2 blikkenslagere jobber med produksjon på vårt blikkenslagerverksted og 3 stk i administrasjonen. Vi har også 2 stk mesterbrev i faget, tømrer med fagbrev, platearbeider med fagbrev.


Vi har pr. idag to lærlinger og er tilsluttet Opplæringskontoret for Ventilasjon- og Blikkenslagerfaget, Oslo og Omegn

Image
Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon