Text

Blikkenslanger i Oslo og Akrehus

Blikkenslager Sigfred Benzen & Sønn AS er en tradisjonell blikkenslagerbedrift som holder til i Oslo Øst. Vi er en blikkenslager i Oslo og Akershus med en lang historie å vise til, men er i dag en moderne bedrift.


Rawhtml
Text

Vi er en blikkenslager med kompetanse og kapasitet til å gjennomføre både gamle typer jobber og moderne prosjekter. I tillegg til å ha blikkenslagermestere har vi faglærte tømrere og tynnplatearbeidere. Vi har også en egen produksjonsavdeling ved vårt blikkenslagerverksted som produserer for salg til både profesjonelle og private.


Blikkenslager for private


For private utfører vi tradisjonelle blikkenslagerarbeider som takreparasjon, rehabilitering av tak og fasadearbeid. Vi arbeider også med takrenner, nedløp og varmekabler. I tillegg er vi et tradisjonelt blikkenslagerfirma som tar på oss mindre ventilasjonsprosjekter. Cirka 35 % av våre prosjekter er for private og offentlige tiltakshavere.


Blikkenslager for hovedentreprenører


Våre blikkenslagere bruker cirka 65 % av tiden for hovedentreprenører. Dette er særlig blikkenslagerarbeid relatert til nybygg og rehabiliteringsprosjekter. I tillegg er vi et tradisjonelt blikkenslagerfirma som tar på oss mindre ventilasjonsprosjekter. Vi er en seriøs blikkenslager for kunder i Oslo og Akershus som holder høy kvalitet på våre tjenester.


Kontakt Sigfred Bentzen & Sønn AS for mer informasjon om blikkenslagerarbeider relatert til nybygg og rehabilitering av bygg.


Hva gjør en blikkenslager i Oslo?


En blikkenslager er en håndverker som lager beslag og detaljer til tak og ventilasjonsanlegg. Taktekking er ofte en av hovedoppgavene til en blikkenslager i Oslo. En blikkenslager jobber med metaller i form av tynnplater. Eksempler på metaller en blikkenslager jobber med er kobber, sink og stål. I tilegg jobber en blikkenslager ofte med aluminium.

Til taktekking brukes ofte takstein, skifer og papp. En blikkenslager i Oslo arbeider både innendørs og utendørs. Arbeidssteder en blikkenslager jobber på inkluderer verksteder og forskjellige byggeplasser.


Taktekking


Takarbeider som en blikkeslager i Oslo ofte utfører, er tilvirkning og montering av beslag og takrenner. I tillegg er taktekking med takstein, skifer og plater av metall vanlige arbeidsoppgaver. Taktekking er et stort fagfelt. På større tak har ofte en blikkenslager montert beslag og takrenner. Dagens marked etterspør i økende grad mer bruk av tradisjonsrike materialer som zink, kobber og skifer til tekkeing. En blikkenslager i Oslo monterer også ofte taksikringsutstyr.

Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon