Text

Fasade

Med erfarne blikkenslagere tilbyr vi flere tjenester relatert til fasade. Vårt verksted kan produsere beslag i de aller fleste metaller, og våre blikkenslagere kan hjelpe med alt fra montering av komposittplater eller fasadekasetter til beslag. Om du har spesielle ønsker for din fasade kan du lese mer om de tjenestene vi oftest hjelper med nedenfor, eller ta kontakt med oss om du har spørsmål om fasade.

Rawhtml
Text

Komposittplater


Vi kan hjelpe med alt fra montering og tilskjæring av standard komposittplater til produksjon av komposittplater i foretrukne metaller. Vi hjelper også med montering ved behov, og har erfaring med både innen- og utendørs komposittplater.


Les mer om komposittplater >>

Text

Fasadeklening


Våre blikkenslagere og vårt verksted kan hjelpe med fasadekledning for alt fra privatboliger til større bygg. Vi jobber primært med fasadekledning av metaller, som korrugerte fasadeplater og bånd- og skivetekkede fasader. Men har også erfaring med komposittplater i plast.


Les mer om fasadekledning >>

Text

Fasadebesalg


Vi kan produsere absolutt alle former for fasadebeslag. Fra dørbeslag til vindusbeslag, kantbeslag, mønebeslag og luftebeslag. Vårt verksted kan produsere beslag i de aller fleste metallsorter, og vi kan levere spesifikke fasadebeslag for alt fra normale fasader til kompliserte strukturer.


Les mer om fasadebesalg >>

Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon