Text

Fasadebesalg

Fasadebeslag benyttes ofte når fasade settes opp med fasadekasetter eller komposittplater for å sikre at fukt ikke trenger inn i bygningsmassen. Vårt verksted produserer skreddersydde fasadebeslag på bestilling, og våre erfarne blikkenslagere hjelper gjerne også med å montere fasadebeslag over hele Oslo og Akershus.

Rawhtml
Text

Fasadebeslag i alle metaller


Vårt verksted kan produsere fasadebeslag i alle typer metaller, men de vanligste forespørslene vi får er på aluminium, sink, kobber og stål. Sammen våre fasadebeslag kan vi også produsere fasadeplater i ønsket utførelse og metallvalg, eventuelt komposittplater i metaller eller fasadekasetter - alt etter dine ønsker. Vi kan også produsere takrenner og nedløpsrør i tilsvarende metallvalg, slik at din fasade ser ut akkurat slik du ønsker.


Fasadebeslag i alle fasonger


Veggbeslag, vindusbeslag, beslag med lufting, dørbeslag, kanalbeslag - vi kan produsere alle typer beslag du ønsker. Vårt verksted har eksistert i 125 år, og vi har tatt vare på gamle tradisjoner samtidig som vi kontinuerlig holder oss oppdatert på nye tradisjoner. Dette gjør oss velegnet til å produsere fasadebeslag til alt fra eldre og verneverdige bygg opp til nybygg. Har du spørsmål om fasadebeslag, eller ønsker vår hjelp? Ta kontakt i dag!

Button
Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon