Text

Fasadekledning

Fasadekledning kan være i alt fra laftet tømmer til marmor og metaller. Vi har spesialisert oss på fasadekledning innenfor komposittplater av metaller, fasadekasetter og metallplater. Med lang erfaring i å samarbeide både med byggentreprenører og arkitekter samt vårt egne verksted for utforming av komposittplater og fasadekasetter hjelper vi gjerne til med fasadekledning av alt fra privatboliger til større bygg.

Rawhtml
Text

Eget verksted for produksjon av fasadekledning


Sigfred Bentzen & Sønn AS har eget verksted med 125 års erfaring som produserer fasadekledning og fasadebeslag etter spesifikasjoner. Vi kan produsere fasadekledning i de aller fleste metaller, for eksempel aluminium, kobber, sink og stål. Vi produserer alt fra tynnplater til komposittplater og fasadekasetter utifra spesifikasjon.


Vi forestår også montering av fasadekledning i Oslo og Akershus


Våre blikkenslagere har ved mange prosjekter også bistått med montering av fasadekledning. Spesielt ved behov for korrugerte fasadeplater, og for bånd- og skivetekkede fasader som krever god innsikt i blikkenslagerfaget.


Vi kan hjelpe med montering av fasadekledning i Oslo og Akershus, men om du skulle ha behov og holder til litt utenfor dette må du gjerne ta kontakt. Om du ønsker å få fasadekledning i stil med taket, har vi også erfarne taktekkere som kan hjelpe.


Har du spørsmål om fasadekledning, eller ønsker vår hjelp - ta kontakt.

Button
Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon