Text

Komposittplater

Mange større bygg og boliger velger komposittplater til fasader. Vi har jobbet med komposittplater til fasader for mang et bygg, og har solid erfaring med de fleste materialvalg fra plast til de fleste typer metaller. Med eget verksted kan vi også utforme komposittplater i det metallet du foretrekker, kappe de til ønsket spesifikasjon og få disse levert til byggeplasser over hele landet ved behov.

Rawhtml
Text

Om det også er ønskelig at vi skal forestå montering jobber vi primært i Oslo og Akershus, men du er velkommen til å kontakte oss om du ønsker vår bistand til montering av komposittplater utenfor disse områdene.


Komposittplater for interiør og eksteriør


Hovedmengden av oppdrag for komposittplater er til eksteriør og fasade, men vi har også erfaring med utforming og montering av komposittplater til interiør. Om du ønsker noe mer personlig enn gips, betong eller trevegger inne kan vi levere og montere komposittplater i de metallene du foretrekker for å gi interiøret et ekstra personlig preg.

 

Verksted med 125 års erfaring


Vårt firma ble etablert i 1890 av Andreas Andersen og ble overtatt av Sigfred Bentzen Andersen i 1918. I dag drives vi av fjerde generasjon Bentzen, og vi har hatt verksted hele tiden og produsert alt fra smijernsprodukter til kjøkkenbenker og fasadeplater på bestilling. De første 20 årene var det så mange bestillinger at nesten alt arbeide foregikk på vårt verksted.


Vi har tatt vare på tradisjonene, og har til enhver tid fokusert på å holde oss oppdatert gjennom kontinuerlig videreutdanning. Så om du ønsker standard komposittplater, eller noe med et helt personlig preg.


Ta kontakt så hjelper vi.

Button
Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon