Text

Våre tjenester relatert til tak

Vi utfører alle typer taktekking i Oslo og Akershus, og har blikkenslagere og taktekkere med lang erfaring. Vi har solid erfaring med de aller fleste typer tak, fra privatboliger til næringskomplekser, og kan jobbe med de aller fleste materialer. Vi har også eget verksted som kan produsere takplater og beslag ved behov.

Rawhtml
Text

Taklekkasje


Vi kan hjelpe til å identifisere taklekkasje, gi råd og stå for utbedringer av taklekkasje på alt fra privatboliger til næringskomplekser. Vi produserer også spesialtilpassede beslag ved behov, som ofte er nok til å stoppe taklekkasjer.

 

Les mer om taklekkasje >>

Text

Taksikring


Taksikring slik at taket blir farbart for alt fra feiere til fellesarealer er underlagt strenge regler og krav. Vi har ekspertisen og hjelper med taksikring ut i fra ditt behov. Vi kan bistå med taksikring på alt fra privatboliger til næringskomplekser.

 

Les mer om taksikring >>

Text

Snøfangere


Snøfangere er et viktig tiltak for taksikring som vi alltid anbefales at kommer på plass. Dette sikrer alle som eventuelt måtte befinne seg under taket fra fallende snø og is, og med 125 års erfaring med norske forhold er vi påpasselige med å gi deg riktig løsning.


Les mer om snøfangere >>

Text

Rehabilitering av tak


Vi forestår rehabilitering av tak i Oslo og Akershus. Vårt fokus ligger på ryddige prosesser og god dialog med våre kunder samtidig som vi alltid skal levere topp kvalitet på rehabilitert tak.

 

Les mer om rehabilitering av tak >>

Text

Takrenner og nedløpsrør


Uansett om du ønsker standard takrenner i plast eller om du vil ha skreddertilpasset i spesifikke metaller, så kan vi hjelpe med alt fra prosjektering via produksjon til montering av takrenner.


Les mer om takrenner >>

Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon