Text

Rehabilitering av tak

Vi forestår rehabilitering av tak i Oslo og Akershus for alt fra privatboliger til næringsbygg. Med 125 år bak oss har vi opparbeidet god kunnskap, og kan forestå rehabilitering av alle typer tak. Også på eldre og verneverdige bygg. Med eget verksted og solid erfaring med alle typer takmaterialer kan vi både rehabilitere gamle materialer såfremt det er mulig, eller produsere nye materialer som bevarer det opprinnelige utseendet.

Rawhtml
Text

Vår fremgangsmåte ved rehabilitering av tak


Før rehabilitering av tak skal gjøres anbefaler vi å få god oversikt over omfanget. Vi hjelper gjerne med dette under befaring. Vi utformer deretter en kontrakt som spesifiserer omfanget. Såfremt vi kan fakturere for materialer underveis kan fakturering for arbeider deles opp til arbeidet er ferdigstilt, slik at du som oppdragsgiver kan føle deg trygg på at du har fått det du betalte for.

 

Vi er også særdeles opptatt av god dialog underveis når vi forestår rehabilitering eller omlegging av tak.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om rehabilitering eller omlegging av tak i Oslo og Akershus.


Kort om oss


Vi innehar sentral godkjenning, er medlem av StartBANK, BNL, NHO og VBL, noe som sikrer deg som oppdragsgiver når du velger oss til å forestå rehabilitering av tak. Med våre erfarne blikkenslagere, taktekkere og membrantekkere får du all kompetansen du trenger. Vi har jobbet med det meste tenkelige på tak, fra metaller via papp til takstein, taksteinsplater, skifertak og shingel. Som blikkenslagere med eget verksted kan vi også utforme beslag, takrenner og nedløpsrør og forestå taksikring med alt fra snøfangere til stigetrinn og arbeidsplattformer. Har du spørsmål om rehabilitering av tak eller ønske om at vi skal rehabilitere ditt tak?

 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale.

Button
Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon