Text

Snøfangere

Snøfangere skal forhindre at snø eller is faller ned fra taket, som til tider kan medføre skumle situasjoner, og med norske vintre kan dette fort bety ganske mye snø og is. Det er derfor alltid en god idé å la erfarne fagmenn både tilpasse og montere snøfangere slik at man ikke risikerer taklekkasjer under vekten snø og is kan medføre.

Rawhtml
Text

Alle snøfangere levert og montert av Sigfred Bentzen & Sønn AS er typegodkjent, og montert forsvarlig slik at taklekkasjer ikke skal oppstå. I tillegg er vi godt kjent med regelverket for montering av snøfangere, slik at du som oppdragsgiver kan føle deg trygg på at alt fra arbeidene til det ferdige resultatet oppfyller alle krav til sikring av bygg eller hus.


 

Det er alltid smart å montere snøfangere


I bygningsforskriftene og Granneloven er det anbefalt å montere snøfangere, men det er ikke påbudt overalt. En vanlig huskeregel er at dersom noen kan ferdes under tak bør snøfangere monteres for å hindre farlige situasjoner før de oppstår. Men selv på privatboliger med lave tak anbefaler vi å få montert snøfangere. Selv om det vanligvis ikke ferdes under taket, så er det alltid en risiko for at noen kan gjøre dette, og det skal ikke så mye snø til før farlige situasjoner kan oppstå.


Vi monterer snøfangere i Oslo og Akershus


Vi har vårt verksted på Alna i Oslo, og kan derfra påta oss både store og små oppdrag med snøfangere i hele Oslo og Akershus. Har du spørsmål om snøfangere, eller ønsker vår hjelp til å montere snøfangere - ta kontakt.

Button
Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon