Text

Taklekkasje

Om du mistenker en taklekkasje er det første steget du bør gjøre å kontakte en taktekker eller blikkenslager for å få visshet. Taklekkasjer medfører fukt som i værste fall kan gjøre utbedringer veldig kostbare, spesielt om taklekkasje ikke gjøres noe med så raskt som mulig. Skifting av takstoler, isoleringsmaterialer og i noen av de værre tilfellene dannelse av muggsopp som følge av fuktskader nedover i etasjene koster rett og slett veldig mye mer enn å ringe en taktekker umiddelbart for å reparere taklekkasjen, eller i det minste få en skikkelig kontroll av taket.

Rawhtml
Text

Flere årsaker til taklekkasje


Manglende pipehatt, dårlig skjøte mellom takstein, rift i membran eller vind som blåser mønestein litt ut av posisjon. Det er mange årsaker til taklekkasje. Lettest er det når man ser sprukne eller knuste takstein, men ofte er årsakene vanskeligere å finne. Vi har veldig lang erfaring med alle typer tak og kan hjelpe både med å undersøke for taklekkasje, samt for å utbedre taket dersom det er behov.

 

Vi reparerer tak i Oslo og Akershus


Slipp fuktskadene, muggsopp og forringing av inneklima. Om du mistenker en taklekkasje og du holder til i Oslo eller Akershus - ta kontakt i dag.


Vi undersøker for taklekkasje og kan reparere tak om nødvendig. Med 125 års erfaring i bransjen, eget verksted til produksjon av beslag og høyt fokus på kontinuerlig utdanning er vi et trygt valg. Vi kan jobbe med alle typer tak og takbelegg, for alt fra privatboliger til større komplekser.

Button
Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon