Text

Taksikring

Taksikring, å sikre taket slik at det er trygt for feiere, håndtverkere og andre som av ulike årsaker må kunne komme til - er noe vi har holdt på med i en årrekke. Vi har lang erfaring med taksikring for alle typer tak og takmaterialer. Vi har også et godt samarbeid med feiervesenet, og er derfor et godt valg for alt fra privatbolig til næringsbygg hva taksikring angår.

Rawhtml
Text

Alt fra produksjon til montering og service av taksikring


Uansett om det kun er snøfangere, eller om du har behov for stigetrinn, arbeidsplattformer, kroker for sikringsliner eller takstiger så kan vi hjelpe. Med eget verksted kan vi også produsere spesialtilpassede elementer til taksikring. Derfor er ingen taksikringsbehov for vanskelige for oss.

 

Taksikring i Oslo og Akershus


Vi holder til sentralt i Oslo og kan fra våre lokaler på Alna påta oss arbeid med taksikring i hele Oslo og Akershus. Om det er behov for taksikring ved større prosjekter må du gjerne ta kontakt dersom prosjekter ligger litt utenfor Oslo og Akershus. Med 125 års erfaring innen blikkenslagerfaget og som taktekkere, eget verksted og høyt fokus på egen og andre sikkerhet. Vi kan påta oss rådgivende kapasitet, produksjon, montering og service. Har du spørsmål om taksikring, eller behov for vår hjelp?


Ta kontakt i dag.

Button
Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon