Text

Taktekker i Oslo og Akrehus

Sigfred Bentzen & Sønn AS er en taktekker som betjener kunder i Oslo og Akershus. Vi er en taktekker som utfører alt innen takarbeid, takomlegging og taktekking. I tillegg til å være en taktekker har vi et eget blikkenslagerverksted. Kontakt Sigfred Bentzen & Sønn AS for mer informasjon om en seriøs taktekker til tekking av tak i Oslo og Akershus.

Rawhtml
Text

Blikkenslager og taktekker


En blikkenslager er en håndverker som lager beslag og detaljer til tak og ventilasjonsanlegg. Taktekking er ofte en av hovedoppgavene til en blikkenslager i Oslo. En blikkenslager jobber med metaller i form av tynnplater. Eksempler på metaller en blikkenslager jobber med er kobber, sink og stål. I tilegg jobber en blikkenslager ofte med aluminium.

Til taktekking brukes ofte takstein, skifer og papp. En blikkenslager i Oslo arbeider både innendørs og utendørs. Arbeidssteder en blikkenslager jobber på inkluderer verksteder og forskjellige byggeplasser.


Taktekking


Takarbeider som en blikkeslager i Oslo ofte utfører, er tilvirkning og montering av beslag og takrenner. I tillegg er taktekking med takstein, skifer og plater av metall vanlige arbeidsoppgaver. Taktekking er et stort fagfelt. På større tak har ofte en blikkenslager montert beslag og takrenner. Dagens marked etterspør i økende grad mer bruk av tradisjonsrike materialer som zink, kobber og skifer til tekkeing. En blikkenslager i Oslo monterer også ofte taksikringsutstyr.


Kontakt Sigfred Benzen & Sønn AS om du trenger en profesjonell taktekker til tekking av tak i Oslo og Akershus.

Image
Text

Telefon

+47 22 79 30 00

Direktnummer til verksted 90 60 74 33

Org nr 910462105

Image
Text

Besøksadresse

Strømsveien 322, 1081 OSLO

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon